匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 常歡

休閒一下

原帖由 Touch 於 2008-4-22 01:13 AM 發表

笑看风云(天涯无涯都好似出唔到口)女侠好!

按理轮都轮到美元行下运...但只金要去到@700就唔知点计...请问佢有无话中期即系几耐呢?

Touch兄客氣了~~
叫我千婆啦,幾好聽,哈哈
我上返個網看看先
原帖由 苦海無涯 於 2008-4-22 01:16 發表

咁我以前無助丫麻 .......見佢好似有d條理
到了10/10就finish.......
宜家係度天天有料收,緊係唔洗佢啦

一失足成千古恨.............
原帖由 h論壇 於 2008-4-22 01:18 發表
都是香港人,大家好,偶是大陆的

.gif" smilieid="158" border="0" alt="" />
原帖由 h論壇 於 2008-4-22 01:18 AM 發表

你好~~大家皆是中國人喔
原帖由 苦海無涯 於 2008-4-22 01:16 AM 發表

咁我以前無助丫麻 .......見佢好似有d條理
到了10/10就finish.......
宜家係度天天有料收,緊係唔洗佢啦

去食日本懷石料理好過啦.條友都多餘.
原帖由 苦海無涯 於 2008-4-22 01:18 發表

Touch兄客氣了~~
叫我千婆啦,幾好聽,哈哈
我上返個網看看先

千苦婆............... ..............千涯婆
原帖由 苦海無涯 於 2008-4-22 01:07 AM 發表

stop.....咪住.....
原來佢先係老千
剛剛收到個alert....都係要轉帖
ECB officials are concerned inflation is worse and are really in a quandary about the Euro rising to almost 1.60 to the ...

me...also read another post saying that EURO's going down heavily m/t expected...as well as crude...
原帖由 h論壇 於 2008-4-22 01:18 AM 發表

.gif" smilieid="158" border="0" alt="" /> 你好.
原帖由 Amigo 於 2008-4-22 01:18 AM 發表

一失足成千古恨.............

其實係真架~~唔係唔會發了瘟似的
攪出咁多張單來,仲要輸埋副身家.........嗚嗚
原帖由 Touch 於 2008-4-22 01:20 發表

me...also read another post saying that EURO's going down heavily m/t expected...as well as crude...