匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

5月21日下午2:28分,你在想起誰?

原帖由 BC1410 於 2008-5-21 09:37 PM 發表

收到 ........ 完全明白 (因為我都很痛)
心事重重 依家嘢就要大家傾傾啦....可能心情會好D呀!
我睇可能你要忍多陣..........希望唔使等太久啦! 838 - 842 可能有機會回  

Thanks a lot for your 可能
原帖由 CDO 於 2008-5-21 09:39 PM 發表

昨晚紐約期油轉期(6-7月),如果月初 (2日)買入的倉大多在昨晚已結算,而數據會吸引7月期油的投資者借消息計數,所以我估數據回落都係得2-3蚊後便要買貨。

收到 + 同意 .........睇嚟隻唔見150 唔回頭咁款喎!
原帖由 Touch 於 2008-5-21 09:29 PM 發表

Your super fans' here...sorry for the late report because of volunteer's working delay...!
Man. will sure win early in the morning!!

Touch兄好~~
早前一直忙,沒向你致敬
原先想問你,為何很久沒見你出來談談天!
後來知道你忙於義務工作,善人也
Touch 兄好
原帖由 BC1410 於 2008-5-21 09:44 PM 發表

收到 + 同意 .........睇嚟隻唔見150 唔回頭咁款喎!
原帖由 BC1410 於 2008-5-21 09:44 PM 發表

大佬,小弟早已經講過,你估D亞拉伯佬傻既咩!

美國選舉,老鬼不一定贏,後生黑仔萬一勝出,口號叫CHANGE嘛,點知會唔會批10個8個牌照比D石油公司係亞拉斯加鑽油,只係一個理由油價即刻跌返一半。今日有得搵唔搵,唔係化!

D大行個個出個個REPORT,原因只得一個,佢地D老細咪係D中東佬囉,老細叫你寫乜,你咪寫乜,唔通可以涯到195小時唔食飯咩!
原帖由 苦海無涯 於 2008-5-21 09:46 PM 發表

Touch兄好~~
早前一直忙,沒向你致敬
原先想問你,為何很久沒見你出來談談天!
後來知道你忙於義務工作,善人

阁下的心地才算... 在下只是登记在册尽力而为...
原帖由 BC1410 於 2008-5-21 09:47 PM 發表
Touch 兄好

老友记好友近排一定食住上啦...
原帖由 Touch 於 2008-5-21 09:41 PM 發表

糖糖的咪屎咪屎...!!!

呢句冇可能係英門,我認輸啦,你開估啦!
原帖由 Touch 於 2008-5-21 09:54 PM 發表

阁下的心地才算... 在下只是登记在册尽力而为...

我有個鬆D把自己積蓄都捐晒去比四川同胞 (包括中層及高層幹部),而家D生活費都係問鬆D借貸渡日,等月尾出糧,你聽到感唔感動!