匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

豆腐渣金市

原帖由 無法笑 於 2008-9-18 10:39 PM 發表

邊到令人有信心投入金市!·-· ·· --· ···· - !  

·-· ·· --· ···· - = Right!  (Submarine Code)
原帖由 無法笑 於 2008-9-19 12:09 PM 發表

·-· ·· --· ···· - != Right!  (Submarine Code)  

咁手語你識唔識?
原帖由 金星 於 2008-9-18 10:41 PM 發表

幫我問下七仔收銀時薪...

如果你失業,不如跟我一齊走私進口奶粉返大陸,我朋友在嘉義有廠可以造冒牌奶粉,唔使檢疫就連「三聚氰胺」都慳返,你要唔要貨,我批比你賣

回復 #30 CDO 的帖子

你又话你咩图表都唔使看

回復 #1 CDO 的帖子

没有这豆腐市场 哪来的钱赚............昨晚不知道有多爽......都忘记了自己在什么地方.........
原帖由 CDO 於 2008-9-19 12:17 PM 發表

咁手語你識唔識?

手語要面对面! 打旗仔或燈号好过!
原帖由 CDO 於 2008-9-19 12:25 PM 發表

如果你失業,不如跟我一齊走私進口奶粉返大陸,我朋友在嘉義有廠可以造冒牌奶粉,唔使檢疫就連「三聚氰胺」都慳返,你要唔要貨,我批比你賣

海関打假隊收到,記錄在案!小心出師未捷身先死!

話你知:正牌奶粉也可發達,每罐帶工十元,一天50罐=500大元!免本利大!罗湖口岸奇景!
原帖由 殊仁一哥 於 2008-9-19 12:32 PM 發表
你又话你咩图表都唔使看

我比你睇,又唔係自已睇! 所以我先帖出來!
原帖由 笑傲江湖 於 2008-9-19 12:37 PM 發表
没有这豆腐市场 哪来的钱赚............昨晚不知道有多爽......都忘记了自己在什么地方.........

昨晚好多人變晒愛麗斯,起身渣沽都爆晒! 918殺空,832殺渣,來回86美元,肥仔!
原帖由 無法笑 於 2008-9-19 12:46 PM 發表

海関打假隊收到,記錄在案!小心出師未捷身先死!

話你知:正牌奶粉也可發達,每罐帶工十元,一天50罐=500大元!免本利大!罗湖口岸奇景!   

你太保守,一次拖50罐,來回10次足足5000大元,好過做副局長!