匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: cccho

仍然睇沽、Put、空單

very unlucky all 3 hands put on hand. 695,700,705
Remember Cut Loss at 72X. And now sit and looking for lucky god coming.

回復 #32 cccho 的帖子

來個大V轉
希望今日唔好要止蝕就得啦,3注都幾傷,今日可能白做 電腦係冇情講o既
原帖由 cccho 於 2008-10-24 07:41 PM 發表

多謝!我都係做我平時做的,以前在匯市交學費換來的!這種追沽或追渣,只能在走單邊市才能贏大錢上落市輸死多過病死!咪學!
這種市叫銀行派錢市,一兩年都睇唔到一次!你唔坐定定,就冇錢靜!你手多多就 ...

black box trading ???
i m still not dare to do so
現在忽上忽落,可能已見底要反彈,小心,
心理質素好緊要,可以輸錢,不能輸命,輸了運氣就更大鑊,有本錢就可以有運氣,連本都輸掉,就什麼運氣,機會只能空談!

最後得出一個真理,止蝕能保命,留很青山在,那怕冇柴偷(燒)呢!
仲有一樣野,無論如何不能留過夜,下星期一唔知會有乜政府干預市場,到時開大開細都唔知!想止蝕都做唔到!切記!
是的