匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

快快樂樂過除夕

原帖由 raytzo 於 2008-12-31 11:11 AM 發表

會長做外父? 你好勁呀!
小兵祝大家 : 新年進步, 身心康泰

希望空軍將戰線推前十步, 廿步, 五十步, 什至超過一百步, 守穩85, 攻陷65, 萬里長空

Hi Buddly ...高人讲到无嘢讲... 哈哈...又或者系佢想快D做外父都唔定?!
原帖由 Touch 於 2008-12-31 01:14 PM 發表

Hi Buddly ...高人讲到无嘢讲... 哈哈...又或者系佢想快D做外父都唔定?!

大佬不是做老爺咩

08年 CDO 專輯圖冊

自從2004年底出現ETF以來金價與ETF間發展走勢!

08年 CDO 專輯圖冊值得收藏
XAU ETF ALL DATA.png
XAU ETF 07 08.png
原帖由 二叔公 於 2008-12-31 01:16 PM 發表

大佬不是做老爺咩

可能...做附马好D褂...
原帖由 CDO 於 2008-12-31 01:20 PM 發表
自從2004年底出現ETF以來金價與ETF間發展走勢!

08年 CDO 專輯圖冊值得收藏

四求一...罕见既靓图...危定机呢???
上圖總結 :

何謂大戶? 如果黃金ETF集齊全球黃金界精英分子協助各大小投資者操盤的話,那麼你絕不雖要懷疑自己操盤能力,你與他們間看盤或操盤技巧相差不遠,你們間差別只是沒有收取數百萬年薪而已!
原帖由 Touch 於 2008-12-31 01:27 PM 發表

可能...做附马好D褂...

會長好!

做附馬都要睇下係唔係著黃馬掛先好做
原帖由 CDO 於 2008-12-31 01:30 PM 發表
上圖總結 :

何謂大戶? 如果黃金ETF集齊全球黃金界精英分子協助各大小投資者操盤的話,那麼你絕不雖要懷疑自己操盤能力,你與他們間看盤或操盤技巧相差不遠,你們間差別只是沒有收取數百萬年薪而已!   

共事---共謀---不共享---
原帖由 CDO 於 2008-12-31 01:35 PM 發表

會長好!

做附馬都要睇下係唔係著馬掛先好做

金馬掛...假假地都同黄金有D关系哦...
原帖由 江湖郎中 於 2008-12-31 01:40 PM 發表

共事---共謀---不共享---  

识叫...又可以叫...有佢叫无你叫...果D就系大户啦...