匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

轉二叔公 (好文章) 有空一定要看

原帖由 二叔公 於 2009-4-6 07:37 PM 發表

早晨早晨~一日流流長~唔系周圍八下做咩好呢

點都好,多謝你篇野!

起碼我搵唔到
原帖由 CDO 於 2009-4-6 05:48 PM 發表

你爺爺呀,睇來叔公你一日都睇唔少新聞架喎。

有人話IMF 再討論售金係好消息,因為講來講去都係去年已落實的4百1拾幾噸黃金,而並沒有因為金融海嘯加大售金建議。不過在未完全銷售呢400幾噸前,市場供應 ...

話是話~今年d金價點都不會便過850~我頂呀ETd貨貴過我手上d去永安買咖楓葉金幣~仲點大跌呀?崩盤崩開有條路咖渦?呢個市都崩咖話點止滿街鮮血呀?唔使玩哪大家
原帖由 二叔公 於 2009-4-6 07:44 PM 發表

話是話~今年d金價點都不會便過850~我頂呀ETd貨貴過我手上d去永安買咖楓葉金幣~仲點大跌呀?崩盤崩開有條路咖渦?呢個市都崩咖話點止滿街鮮血呀?唔使玩哪大家

平唔平過850我唔知,不過平過800就搵鬼買隻ET啦,你又冇買ET,怕咩姐!
原帖由 CDO 於 2009-4-6 07:50 PM 發表

平唔平過850我唔知,不過平過800就搵鬼買隻ET啦,你又冇買ET,怕咩姐!

大佬呀!問題在我依家好多只call艇潛航ing呀

回復 #34 二叔公 的帖子

叔公.........駛坐幾耐姐
這樣是否意味著!美匯勢將大幅貶值?聯系匯率都有機會脫勾走路了?

回復 #33 CDO 的帖子

CDO 大佬今日咁好比咁多好料呀!
原帖由 BC1410 於 2009-4-6 08:42 PM 發表
叔公.........駛坐幾耐姐

BC兄早晨~希望早d可以甩難吖我

回復 #36 cccho 的帖子

美匯勢將大幅貶值就尚未知之數............聯系匯率脫勾機會.....就怕者要問阿爺比唔比啦?
今晚亂到爆=.=多空都進退兩難存....係唔係轉勢?2叔點睇