匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 星塵無悔

19日金市防卫伏击战大纲

原帖由 星塵無悔 於 2009-6-19 03:18 PM 發表

...我看会盘...潜水去...有空再上来聊..朋友们再见..

。。。。
原帖由 江湖郎中 於 2009-6-19 03:22 PM 發表

。。。。

晚上有明確走向
多国部队司令,俺来报到了!
thanks!
原帖由 星塵無悔 於 2009-6-19 03:03 PM 發表

.. ...吃不到.....那先藏在核潜艇里视机而动...给敌军治命一击..震荡加大,咱们散户也只能短跑喊点清汤...ߡ ...

記得郎中兄以前也提及過,發帖目的是想練帖,不是追求名利。

如果帖中內容能幫助別人賺點餬口,更是一大樂事,反之也可提出反面思考,日後買賣可以參詳敗處,日後可以用來警惕過錯!

核潛艇怎樣說也是坐在艇中,星兄可免則免~

已踏入第三十棒棒,圖型出現初步變化,加緊留意!
原帖由 CDO 於 2009-6-19 09:43 PM 發表

記得郎中兄以前也提及過,發帖目的是想練帖,不是追求名利。

如果帖中內容能幫助別人賺點餬口,更是一大樂事,反之也可提出反面思考,日後買賣可以參詳敗處,日後可以用來警惕過錯!

核潛艇怎樣說也 ...

大哥大.....好. 二叔近來如何?核潛艇好難頂,我同二叔坐過,原來可以全速潛航.
原帖由 華人 於 2009-6-19 09:49 PM 發表

大哥大.....好. 二叔近來如何?核潛艇好難頂,我同二叔坐過,原來可以全速潛航.

華兄,郎time撈屍!

美國加洲好似有隻大型過山車沿海而建,當中真的有一段路是下衝至海裡再上回來,不過找不到圖片給大家看。

現過山車都是有驚無險,最終都可反回目的地,但如坐法航由巴西去巴黎,那就唔敢包!
原帖由 CDO 於 2009-6-19 09:57 PM 發表

華兄,郎time撈屍!

美國加洲好似有隻大型過山車沿海而建,當中真的有一段路是下衝至海裡再上回來,不過找不到圖片給大家看。

現過山車都是有驚無險,最終都可反回目的地,但如坐法航由巴西去巴黎,那 ...

哈.....我有畏高症唔敢玩. 法航唔好彩,都係國泰航空好d,信心大d.
原帖由 華人 於 2009-6-19 10:01 PM 發表

哈.....我有畏高症唔敢玩. 法航唔好彩,都係國泰航空好d,信心大d.

華兄,講下古仔,係時候補貨未,定睇番16000點左右才出手?
原帖由 CDO 於 2009-6-19 10:07 PM 發表

華兄,講下古仔,係時候補貨未,定睇番16000點左右才出手?

在下認為16000點不是好位,短線就無妨.