匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 草泥馬

燈神 --- 又升上來給你空?!

[localimg=400,28]1[/localimg]
原帖由 華人 於 2010-3-26 10:15 PM 發表

其實........炒孖展如賭搏一樣.....好邪....有一次我去澳門永利賭.....我捉到路事不過三.....頭兩次大注碼兼起孖....第三次最少注碼....送俾佢.......戰績唔錯.....唔到你唔信邪.

剛一個星期!有斬獲!
原帖由 華人 於 2010-3-26 10:21 PM 發表

Joe哥東山再起......江湖從此多事.......

無D咁o既樹!
二叔同老細呢?好似唔見人o既?
原帖由 fitcat 於 2010-3-26 10:18 PM 發表
华哥现在怎么看待黄金?正常来说3-4月份应该是下跌趋势的吧~不知道今年会怎样?

上年是這樣......我上年4月7號開始......紙金分段入市.....效果良好....今年不知是否這樣?不過,如有1060....此時此刻我也漸進式入貨......1000以下.....有點迷離境界的感覺.
原帖由 華人 於 2010-3-26 10:21 PM 發表

Joe哥東山再起......江湖從此多事.......
原帖由 JL1 於 2010-3-26 10:25 PM 發表

一姐!好掛住你呀!
原帖由 cccho 於 2010-3-26 10:22 PM 發表
[localimg=400,28]1[/localimg]
剛一個星期!有斬獲!

恭喜Joe哥......得勝回頭(宋朝時說書人的話語〕
原帖由 cccho 於 2010-3-26 10:24 PM 發表

無D咁o既樹!

Joe哥.........客氣.....
原帖由 cccho 於 2010-3-26 10:26 PM 發表

一姐!好掛住你呀!
long time no see ah  
原帖由 cccho 於 2010-3-26 10:25 PM 發表
二叔同老細呢?好似唔見人o既?

唉.....我本月16日自日本回來......就不知人間何世?