匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 施十一

黃金 - 看似很正路

回復 #28 施十一 的帖子

都叫左你等吃返铺大三元噶啦!我个日1105扎,1108放左,激气! 。现在手上有张沽单唔舍得止血,唯有破位做住扎单当锁仓,搵返点息先,不过4月一开始就狂升,若然继续发展落去米好快破1226,无可能,且市场上仲有好多人等紧1100以下入场,应该好快会有回调。
原帖由 Billy 於 2010-4-8 12:58 PM 發表
基本同實際上已經出現明確既方向,是升是跌,請施兄指點

都爆晒上黎, 你重問我升定跌, 玩野呀?
原帖由 frsz 於 2010-4-8 01:48 PM 發表

賺小do者, 唔好喊! 東風第三盤, 廿四圈有排打!
施兄,因我係新手,所以唔明,請指點,thank

回復 #35 Billy 的帖子

十一哥既意思係話升喔!
我今日在1146買入,跟住就即跌,再跌怕爆倉,好冇等到今晚,今晚重會升?
Thank you 各位師兄!
短線炒作無問題既,都仲有機會走,但最好價我諗在1125-1130喔!長單不要做太多手喔!
原帖由 Billy 於 2010-4-8 04:35 PM 發表
我今日在1146買入,跟住就即跌,再跌怕爆倉,好冇等到今晚,今晚重會升?

亞 Billy 哥, 你見我今日唔帖圖都應該估到我手牌唔好妥啦, 而家重係3房一廳, 上到1148先過安全期, 等下啦, 急唔O黍!