匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 西北人

這次論壇升級非常好!

點解簽唔到名 ?

乖女孩上天堂,壞女孩卻可以到處走
乖男人不可浦,壞男人卻可以到處滾
你d叫呃post  

我d叫頂!
黃百萬 發表於 19-4-2010 22:15

呃post.......

我估你再發呢d相好快無得post
因為論壇好慢啊!已經出左架啦!只係太慢未見到

板主幫幫忙搞快d個論壇pls…………
點解簽唔到名 ?

乖女孩上天堂,壞女孩卻可以到處走
乖男人不可浦,壞男人卻可以到處滾
黃百萬 發表於 2010-4-19 10:30 PM

哦... 原來更新後先得
青蛙妹…………百萬兄你搞乜
呃post.......

我估你再發呢d相好快無得post
座艇皇 發表於 2010-4-19 10:38 PM

你d小朋友就出得街, 我d小動物就唔比出街嗎?
咁樣衰都敢發上黎…………
選擇頭像指南
會員積分□50分才可選取使用頭像。
在【控制面板】里點擊【編輯個人數據】。然後在【頭像】的選項上按【論壇頭像列表】,選擇喜愛的頭像。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有用戶名?注冊 ,,,,,,我就找不到[控制面板],頭像從哪來?
回復 38# 西北人

你按个人中心那里不是有吗?
回複  西北人

你按個人中心那里不是有嗎?
金☆晨 發表于 2010-4-19 10:53 PM

個人中心有,但列表都不一樣,就是找不到關于頭像的一部分。