匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 第六感

今晚先跌后涨

回復 29# 無為自在

谢谢~
回復  fitcat

如果明天升至1147左右應該多單先平倉。星期一觀望後才做單較好。
無為自在 發表於 2010-4-22 10:57 PM

總之再有1125再買過啦, 1118停損!
回復 32# 升呢

讚成!
回復  升呢

讚成!
無為自在 發表於 2010-4-22 11:03 PM

無涯嗎? ??
回復 34# 升呢

不是!我好久沒來這啦!
回復  升呢

不是!我好久沒來這啦!
無為自在 發表於 2010-4-22 11:06 PM

你覺得 #28 那個女生成不成? 介唔介意換佢來做頭像 , 我驚同你有好大代溝
回復 36# 升呢

其實這張相是我媽咪18歲時影架!!.gif" smilieid="158" border="0" alt="" /> 我想訓啦886!
[quote]一姐, 唔好用花啦, 改一改個圖案等我地班男人精神一下  

私人醒你 l don't have any beautiful pictures ar   that girl for me too pretty la  
回復 36# 升呢

換左尼張叮噹頭像夠得意那?? 哈哈!希望叮噹變多D法寶比大家啦!!!
回復  升呢

換左尼張叮噹頭像夠得意那?? 哈哈!希望叮噹變多D法寶比大家啦!!!
無為自在 發表於 2010-4-23 12:05 AM

long time no see ar