匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 知多D

知多D站在1460高位後之攻略

回復  知多D

Wow!  You are so 'man'...............I like!  
piggy3616 發表於 2011-4-20 03:15 PM

我著住衫嫁嘿,你點知呢?
chock 呀chock 上去呀!

我已制定1500做止蝕!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
420攻略

昨日金價欲試1500的高位,可惜去到門牌卻歸回,昨日的我打倒今日的我!其實我我仍屬圖表派,依圖來說,我認為是先高後回,由於升幅頗大,快上快” 樂” 的情況可能出現,沽單我暫時未看得,但是持好單要懂得把握時機,有時要懂得放手!美元一浪低於一浪又隨即展開,又是資產動亂的開始!
我會現1496以下買好,1492鎖沽,今日應該是有錢賺的一天!
知兄渣左呀?
知兄渣左呀?
slipknot2010 發表於 2011-4-20 05:26 PM

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
420攻略

昨日金價欲試1500的高位,可惜去到門牌卻歸回,昨日的我打倒今日的我!其實我我仍屬圖表派,依圖來說,我認為是先高後回,由於升幅頗大,快上快” 樂” 的情況可能出現,沽單我暫時未看得,但是持好單要懂得把握時機,有時要懂得放手!美元一浪低於一浪又隨即展開,又是資產動亂的開始!
我會現1496以下買好,1492鎖沽,今日應該是有錢賺的一天!
噢......超靚位......你目標幾多...知兄?????
回復 32# 知多D

高手!不服都不行啊
回復 36# NBR
我的位置最差.......................................................................................................................................................... ......................................................................................................................
回復  NBR
我的位置最差............................................................................ ...
slipknot2010 發表於 2011-4-20 05:39 PM

識得捉老鼠就叫好貓,識賺到錢就會笑,我都話今日都會賺錢,哈哈哈!
現在封了蝕錢路,只有賺幾多,來多個笑呵呵!
開心的是昨日睇跌,今日睇升,此為攻略的昨日的我打到今日的我!
回復 38# 知多D

支持....
果然犀利!没有被靓靓的猪姐姐迷到找不着方向