匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 笑傲江湖

美国债务危机

HI  無涯! Nice to see u again!
升呢 發表於 2011-7-31 00:40

老兄! 您是不是眼花?我不是無涯,我是 無為自在!  
回復

調高債務上限的協議
Touch 發表於 2011-7-31 22:39 [url=http://www.mw801.com/big5/discuz/redirect.php?goto=findpost&pid=618080&ptid=36813][/url]

touch  好耐唔見,好嗎?
回復

touch  好耐唔見,好嗎?
無為自在 發表於 2011-8-1 05:54 AM

Yah...long time no see...真系好耐无见啦...happy trading
    me...沽佐货...涯ing
回復

Yah...long time no see...真系好耐无见啦...happy trading
    me...沽 ...
Touch 發表於 2011-8-1 10:18

你唔洗咁悲喎! 個金仔已經好高,冇理由會直線向上升架, 美國已經達成上調務協議;過埋尼兩日之後...隻金仔可能會獲利回吐! 如果你的沽價好低就先觀望金價跌到某低位,如果又反彈就先鎖倉先,之後如果又有回落跡象就先平買單開鎖等跌到你的沽單價或更低位先平倉。^_^
回復

你唔洗咁悲喎! 個金仔已經好高,冇理由會直線向上升架, 美國已經達成上調務協議;過埋尼兩日之後...隻金仔 ...
無為自在 發表於 2011-8-1 01:08 PM

thanks a lot 靓女...and awaiting to the gold's 插水...within one or two weeks hopefully...
    again happy trading to all...
回復

support gold failing, yeah!!
回復

7 31美国会两党就提高债务上限达成一致
回復

7 31美国会两党就提高债务上限达成一致
笑傲江湖 發表於 2011-8-1 04:51 PM

Thanks
回復

thanks a lot 靓女...and awaiting to the gold's 插水...within one or two weeks hopefu ...
Touch 發表於 2011-8-1 14:26

冇客氣!祝你好運!    
回復

me...沽 ...
Touch 發表於 2011-8-1 10:18 AM

小心呀兄弟,尢其今明兩日要誘多一次拉爆晒先急插呀!
回復