匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: sellgod2004

非農上天 . 非農下海?

+117,000 jobs.
9.1% unemployment
Better than expect!
oil reach 88!!!
金油都等緊result,cow skin
油好像想引人買,但有上88.00能力...矛盾中
CLU1        紐約原油 2011-09        1                86.05
...
sellgod2004 發表於 2011-8-5 07:39 PM

油好像想引人買 =>先跌
有上88.00能力 =>後上

盤感中, 操作要再加強訓練!!!
+117,000 jobs.
9.1% unemployment
Better than expect!
piggy3616 發表於 2011-8-5 08:31 PM

金反而無方向.....
金仔混沌中
食屎...如高低位己做

油今晚上落市...
如果離88.2 太遠, buy DD...
膊收88.2

金 1670 破到就勁了...
上下位難攪....小第不才....想不到
要看周收盤收在那....
好眼瞓,改68沽,比少少寄托我唔該
回復 36# ivan

有點牛皮....
而家睇個莊想周線收盤收在那

Good luck!
非農出
影響反而唔係金,已反映?
反而是油....
CLU1        紐約原油 2011-09        1                85.29
CLU1        紐約原油 2011-09                1        85.68
CLU1        紐約原油 2011-09        1                85.91
CLU1        紐約原油 2011-09                1        86.26
加強訓練

其實好想炒金,不過看今日唔通
回復 37# sellgod2004

師兄你有冇收穫呀,頭先57buy0.5, 插到落48.5再buy1.0, 贏左粒糖。
ivan 好波,
我今日睇唔通金...炒住油先,都係炒非農姐

金個莊如果想hold在這區間...Range trade is the best way,....