匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 桄榔樹2

3/19 - 3/24 黃金走勢分析與買賣策略

頭像被屏蔽
你買份大公文匯睇咪知邊個贏囉!

隻豬都多L魚既, 正苦高層會議聽到狼嗡, " 因公眾利益高於保密 ...
升呢 發表於 2012-3-20 12:24 PM

我唔睇大公文匯!只看網上蘋果!
頭像被屏蔽
回復  桄榔樹2

又臨斬頭邊緣, 就算最后勝利都驚到瀨, 呢期真難估
桄榔樹2 發表於 2012-3-20 02:59 PM

大熱都係危
回復  升呢

昨晚答問會豬仔有進步, 狼仔則欠風彩. 老實講, 豬仔講既野我信有發生過, 不過, 佢淨係 ...
桄榔樹2 發表於 2012-3-20 03:12 PM

隻豬真係蠢到無朋友, 比佢後面D弱智囊推佢去死, 我諗好多無間道係佢周圍!

過去兩三個月唔見佢處理事情有分寸, 呢次更洩露國家(香港)機密, 係共慘黨角度呢D係死罪! 萬萬不能犯既錯!

根本佢句『公眾利益凌駕保密協議』係好有問題。大佬, 你係為人民服務架, 行政局或正苦高層會議句句都係談『公眾利益』架啦, 你估開會同你講女人講紅酒咩, 咁以後唔使內務會議, 閉門會議架啦, 根本邏輯性都出現問題。

閉門會議Brainstorming咩都可能講, 有咩咁出奇。隻狼份人唔使佢講, 係人都知佢狼死, 只是佢太豬, 在沒選擇下無法唔比隻狼做。有得簡我梗係簡犯民既鐵頭做, 呢個先係『講就天下無敵, 做就有心無力!

剛收到消息, 長毛即時被判入獄兩個月, 香港從此可得到寧靜!

剛1649.5渣了目標1700以上止損十元內希望一個月內到
我唔睇大公文匯!只看網上蘋果!
piggy3616 發表於 2012-3-20 03:34 PM

每份報紙有佢特色, 你搵近日D指導性文章你會知賽果!

預估明天長毛將會成為蘋果頭版, 蓋過西九門事件, 隻狼有運鳥!
每份報紙有佢特色, 你搵近日D指導性文章你會知賽果!

預估明天長毛將會成為蘋果頭版, 蓋過西九門事件
升呢 發表於 2012-3-20 04:59 PM

升賭頭條都應該係隻狼
頭像被屏蔽