匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BC1410

人們天天叫 "空", 金價日日新 "高"

原帖由 華人 於 2009-12-2 09:56 PM 發表

我覺得佢可以企穩1200......睇下點.

如果企唔穩1200..........點上122x 呀.........唔係又要等啞麻
原帖由 二叔公 於 2009-12-2 09:35 PM 發表

會長你唔好再遲d先開咪~我都就訓咯

have a special good night...uncle big II
原帖由 二叔公 於 2009-12-2 09:57 PM 發表

反正我高掛免戰牌!9 up 完我就去覺覺咯~打擾曬~踩花佐你個場

咁講都得冇嘢麻
原帖由 Touch 於 2009-12-2 10:00 PM 發表

have a special good night...uncle big II

真係一聲 Hi 一聲 Bye喎
原帖由 BC1410 於 2009-12-2 09:59 PM 發表

如果企唔穩1200..........點上122x 呀.........唔係又要等啞麻

佢由1138拗腰再創新高,唔會咁簡單架,當然我都係估,但足以證明升巿無阻力,跌市無支持永遠是對的,所以不要估頂猜底.
原帖由 Touch 於 2009-12-2 10:00 PM 發表

聽日仲要搏殺~good night la~周五再玩過
BC GOOD NIGHT
原帖由 BC1410 於 2009-12-2 10:01 PM 發表

真係一聲 Hi 一聲 Bye喎

9 up 完就覺覺咯... 阁下同英雄慢慢win lar...
原帖由 華人 於 2009-12-2 10:03 PM 發表

佢由1138拗腰再創新高,唔會咁簡單架,當然我都係估,但足以證明升巿無阻力,跌市無支持永遠是對的,所以不要估頂猜底.

睇到啦...........祗不過想睇睇邊到斬同反手姐
原帖由 二叔公 於 2009-12-2 10:05 PM 發表
BC GOOD NIGHT

叔公 Good Dream