匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

炎炎夏日 火眼金精

原帖由 魯賓 於 2009-8-22 02:37 AM 發表

咁快?!

我12點8個字就睇到依家哪
原帖由 二叔公 於 2009-8-22 02:42 AM 發表

我12點8個字就睇到依家哪

嘩 你就happy啦  仲有冇第二套?
原帖由 魯賓 於 2009-8-22 02:44 AM 發表

嘩 你就happy啦  仲有冇第二套?

未穩到好引到我睇咖~你有好推薦?
原帖由 二叔公 於 2009-8-22 02:45 AM 發表

未穩到好引到我睇咖~你有好推薦?

我睇嗰d唔
[quote]原帖由 魯賓 於 2009-8-22 02:51 AM 發表

我睇嗰d唔
原帖由 二叔公 於 2009-8-22 02:54 AM 發表

睇佐哪

咁你都睇咗l唔少禾
原帖由 魯賓 於 2009-8-22 02:57 AM 發表

咁你都睇咗l唔少禾

冇呀~今年冇睇咩戲~就你講咖呢套波兒仲有之前套復制人~仲有果套咩富翁~再就系呢套冰河世紀咯~007同變形金剛我都冇睇
原帖由 二叔公 於 2009-8-22 03:02 AM 發表

冇呀~今年冇睇咩戲~就你講咖呢套波兒仲有之前套復制人~仲有果套咩富翁~再就系呢套冰河世紀咯~007同變形金剛我都冇睇

義勇羣英啦
原帖由 魯賓 於 2009-8-22 03:10 AM 發表

義勇羣英啦

The address can't be visit.retry
--------------------------------------------------------------------------------

You can:    Check if the address is right.
   Search relate info

你話個咩網呀?
收53.3~周一都系睇定先做咯
牛郎我眼訓哪~唔多舒服我要訓覺~第晚再玩~bye
我第日買黎睇睇~你聽日快去買冰河三番黎睇哦
原帖由 二叔公 於 2009-8-22 03:17 AM 發表

The address can't be visit.retry
--------------------------------------------------------------------------------

You can:    Check if the address is right.
   Search relate info

...

ok la sleep well 88