匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: kennylam

短線…黃金

回復 400# denice

勁! 我昨晚1711.2平1721.5沽,報不了仇仲差4.5元,和B哥講幾句就關機訓覺!實太累了
睇黎今日落番d要 buy

請問各位師兄點睇呀??
回復 401# kennylam

我昨晚听你讲的快上1720了,之后回落1719的时候就平晒了,再挂高位沽单,点知今早居然中,真系沽它唔到啊只金~~
回復 402# michaelchan

經過昨晚單日轉向後、今早又高開向上,波幅有機會擴闊。上方約日圖楔形頂1737左右下方1727左右。上方1737~1742~1752,下方1727~1720~1705。入市定5元止損。(即日巿況、個人意見、只作參考)
回復  michaelchan

經過昨晚單日轉向後、今早又高開向上,波幅有機會擴闊。上方約日圖楔形頂1737左 ...
kennylam 發表於 2012-2-17 10:22 AM

thanks!!!!!
回復 403# denice

都係你勁啲!以後我都唔玩即市、呢兩日想學你哋炒吓即市搞到成個人緊張哂!做當局者最後結果就一個字“輸”!
回復  michaelchan

經過昨晚單日轉向後、今早又高開向上,波幅有機會擴闊。上方約日圖楔形頂1737左 ...
kennylam 發表於 2012-2-17 10:22

精准,很好!
如上破1738,5,10,20均线将向上爆发,或许又是一轮大升势
回復 406# kennylam

我宜家都唔想再炒即市了,一周操作一次或两次算了,如果唔系真的好攰啊~
精准,很好!
如上破1738,5,10,20均线将向上爆发,或许又 ...
NBR 發表於 2012-2-17 10:35 AM

意見一致!
意見一致!
kennylam 發表於 2012-2-17 10:46

呵呵,意见一致,不代表行情能够这么走