匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

炎炎夏日 火眼金精

原帖由 華人 於 2009-8-23 11:44 PM 發表

都未必係真相架......可能根本無真相呢.

..............................
原帖由 二叔公 於 2009-8-23 11:45 PM 發表

..............................

哈........
今日無偷嘢咩?
原帖由 華人 於 2009-8-23 11:50 PM 發表

哈........
今日無偷嘢咩?

好耐冇哪~我手腳好慢~都系人地送咖多~依家只差大小熊貓~唔知點解~有佐咖動物冇興趣再要
原帖由 二叔公 於 2009-8-23 11:54 PM 發表

好耐冇哪~我手腳好慢~都系人地送咖多~依家只差大小熊貓~唔知點解~有佐咖動物冇興趣再要

玩遊戲係咁架.....玩耐左無興趣.
收50之上喎.....會睇好番d嗎?
原帖由 華人 於 2009-8-23 11:58 PM 發表

玩遊戲係咁架.....玩耐左無興趣.
收50之上喎.....會睇好番d嗎?

真話是~完全睇唔通個市~即市圖睇做塔形底都有道理~甘就有排升~純睇圖全冇阻力~但我總系睇到M頭出佐~如果是m頭甘要跌到幾多?m頭確認咖話~那麽要跌到從頭到頸線的至少一倍距離~唉~~~基本面睇單邊市根本就不會允許出現~所以我唔識睇
肥佬~我今日猛猛地~你好開聲渦~
原帖由 二叔公 於 2009-8-24 12:07 AM 發表

真話是~完全睇唔通個市~即市圖睇做塔形底都有道理~甘就有排升~純睇圖全冇阻力~但我總系睇到M頭出佐~如果是m頭甘要跌到幾多?m頭確認咖話~那麽要跌到從頭到頸線的至少一倍距離~唉~~~基本面睇單邊市根本就 ...

唔緊要啦.....見歩行歩..大家都係估估下...
原帖由 華人 於 2009-8-24 12:11 AM 發表

唔緊要啦.....見歩行歩..大家都係估估下...

玩甘耐咯~睇得到我唔會唔答你咖~不如飲杯好哪~牛郎個衰仔呢
原帖由 二叔公 於 2009-8-24 12:13 AM 發表

玩甘耐咯~睇得到我唔會唔答你咖~不如飲杯好哪~牛郎個衰仔呢

知啦.......心照得啦.
好啊......勝啦.....白酒喎......牛郎煲ing碟卦.
原帖由 華人 於 2009-8-24 12:17 AM 發表

知啦.......心照得啦.
好啊......勝啦.....白酒喎......牛郎煲ing碟卦.

勝咖
煲AV