匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: slipknot2010

~快入來........

這些只是數字遊戲,何必執著.....關了不理它咪得lor...其實你玩多一排,就會大膽...時間問題
slipknot2010 發表於 2011-1-20 03:21 PM

做了單不看,真的好難忍得到,尋晚其實我不是專登不看,而係一做單已設了止賺和止蝕,打算等收市,點知訓着左,起身一看中了止賺!
如果你尋晚入的所有單都在80之上先止損又不理它....你現在會很開心....
頭像被屏蔽
这班飞机不等俺了
NBR 發表於 2011-1-20 03:32 PM

回復 423# jerryqoolala
不清楚了....因我今天又不理它....圖都沒有分析....又關了它明天先看了.....
如果你尋晚入的所有單都在80之上先止損又不理它....你現在會很開心....
slipknot2010 發表於 2011-1-20 03:40 PM

這個當然啦,仲要係非常開心添,不過有賺都好過蝕吖!
回復  jerryqoolala
不清楚了....因我今天又不理它....圖都沒有分析....又關了它明天先看了.....
slipknot2010 發表於 2011-1-20 03:56 PM

CH,你今日不做單了?
頭像被屏蔽
CH,你今日不做單了?
太子 發表於 2011-1-20 04:06 PM

沽單還在手...
沽單還在手...
slipknot2010 發表於 2011-1-20 04:08 PM

嘩,你打算等咩位走呀,你地D CH今日唔玩,我地呢D CD咪冇得玩?