匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: cccho

破位追沽....唔易架!

各位HELLO~
原帖由 小帥魚 於 2009-5-5 08:56 PM 發表
各位HELLO~

魚仔~二叔918.6掛put哦
原帖由 二叔公 於 2009-5-5 08:58 PM 發表

魚仔~二叔918.6掛put哦

唉...我阿媽話無錢裝修....收番O西比我個D錢...剩係比我留番隻大象係度...今日OUT埋金先夠15萬比番佢....自己仲要噴突比佢....
嘩,我去咗睇錶,呢隻嘢正唔正?
原帖由 小帥魚 於 2009-5-5 09:00 PM 發表

唉...我阿媽話無錢裝修....收番O西比我個D錢...剩係比我留番隻大象係度...今日OUT埋金先夠15萬比番佢....自己仲要噴突比佢....

咁你同你阿媽講,我唔抄金,點有錢比返你
原帖由 ng5ek 於 2009-5-5 09:03 PM 發表

咁你同你阿媽講,我唔抄金,點有錢比返你

我有同佢講比少5萬得唔得,佢話買樓個度比左3成手期連埋咩泥頭費,LAWER費,查(擦)費,已經成百萬,已經無O西錢,佢問番我:我識生金蛋??咁我仲點敢駁佢...
原帖由 小帥魚 於 2009-5-5 09:00 PM 發表

原帖由 小帥魚 於 2009-5-5 09:07 PM 發表

我有同佢講比少5萬得唔得,佢話買樓個度比左3成手期連埋咩泥頭費,LAWER費,查(擦)費,已經成百萬,已經無O西錢,佢問番我:我識生金蛋??咁我仲點敢駁佢...

你話你抄金,何止蛋,仔都可以生埋 (純粹講笑)
咁母親節就到,
你咪順下你阿媽意囉,
佢買樓都係想你哋住得舒服D啫
原帖由 二叔公 於 2009-5-5 09:07 PM 發表

二叔你個張相搞到我以為你係5姑娘....
原帖由 ng5ek 於 2009-5-5 09:09 PM 發表

你話你抄金,何止蛋,仔都可以生埋 (純粹講笑)
咁母親節就到,
你咪順下你阿媽意囉,
佢買樓都係想你哋住得舒服D啫

佢買樓係寫左我個名...仲立左長命契....