匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: kaiok33

狼群開始行動了

原帖由 kaiok33 於 2007-5-22 02:31 AM 發表
金句明言

原帖由 kaiok33 於 2007-5-22 02:22 AM 發表
係呀!........魯賓兄
兩位大户講話.........股民可以低估!
但政府講話就.........不能忽視!
因為(明知唔覺)係低死的.........後悔都無人可憐!:hands ...

妹妹所言甚是!
狼幾時再行動?
我都好想知....個市好似渣渣地....

回復 #443 kwy 的帖子

近兩天因中東局勢有d緊張,所以令金價有些支持
但不會影响看淡的走勢!
蛋散、蛋散. 彈完就散. 暫時觀望,隨時上機.

回復 #446 過客1 的帖子

小妹有食唔食.........(坐緊隻三板)
你就好啦.........又可以隨時上機!
小姐太謙!! 小弟只是一名睹徒,而小姐是有料、有眼光之人.與小姐相比,令小弟汗顏. 多謝小姐賜教.

回復 #448 過客1 的帖子

過客兄你也謙了.......... 我和妳一樣都是賭徒....(半斤八兩) ........不過小妹喜歡(文賭)多些!
但過客兄你就(文武相全)
煩惱..................?????