匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

回調何日來

原帖由 二叔公 於 2009-10-19 12:28 AM 發表

咩呀?二喪你呢個動作系咪想話我地知你要落地還價呀

你無人性......你應該打劫那位大學教授....好讓他早點老毛時代.....還要批鬥佢....逼佢批鬥自己父親...讓他感受爹親,娘親,不及毛主席親的大愛.
原帖由 華人 於 2009-10-19 12:34 AM 發表

你無人性......你應該打劫那位大學教授....好讓他早點回歸老毛時代.....還要批鬥佢....逼佢批鬥自己父親...讓他感受爹親,娘親,不及毛主席親的大愛.
原帖由 二叔公 於 2009-10-19 12:31 AM 發表

那麽先共產哪~我地冇甘殘忍咖~妻就唔使共哪~獄長會留番比你咖~快d快d~我地等呢日好耐哪

咁到我地發咯
原帖由 二叔公 於 2009-10-19 12:31 AM 發表

那麽先共產哪~我地冇甘殘忍咖~妻就唔使共哪~獄長會留番比你咖~快d快d~我地等呢日好耐哪

我會用另一形式,以後更大使,令自己孌窮...不會麻煩你地.
原帖由 華人 於 2009-10-19 12:34 AM 發表

你無人性......你應該打劫那位大學教授....好讓他早點老毛時代.....還要批鬥佢....逼佢批鬥自己父親...讓他感受爹親,娘親,不及毛主席親的大愛.

車!我要人性做咩咋?我又不需要扮愛國人士
原帖由 華人 於 2009-10-19 12:37 AM 發表

我會用另一形式,以後更大使,令自己孌窮...不會麻煩你地.

想大使好易咋~揾我同大傻ok哪~唔使你亂唸野~保重龍體呀
原帖由 二叔公 於 2009-10-19 12:38 AM 發表

車!我要人性做咩咋?我又不需要扮愛國人士

咁你就讓那位仁兄提早老毛時代啦.....你可以做紅衛兵....
原帖由 魯賓 於 2009-10-19 12:35 AM 發表

咁到我地發咯

我們經已等到花都謝了
原帖由 二叔公 於 2009-10-19 12:39 AM 發表

想大使好易咋~揾我同大傻ok哪~唔使你亂唸野~保重龍體呀

都話唔會麻煩你地......
原帖由 華人 於 2009-10-19 12:39 AM 發表

咁你就讓那位仁兄提早老毛時代啦.....你可以做紅衛兵....

我甘q懶~做乜鬼呀做~食你好過哪