匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 波波

九月新趋势?旧轨迹!

回復 #469 Amigo 的帖子

发梦就会,我边敢念呀,悟使补仓都算了,了家下乜野信心都无晒了,
历史害死好多人呀?
听日后日去去海边吊水鱼先
原帖由 COCY 於 2007-9-21 00:03 發表
LOCK住好惨架,乜都无得做
今晚六点几返就系甘了,鬼知巨话变就变咩?平时发颠都在晚上,今日居然三点几就颠,唉
无办法,听日入多 ...

又唔lock,又唔止損.....入錯市就要承受錯失......如你身家厚無問題,每手可看100蚊按金無問題....如大大回調的話...如今年在 680做底點算?
原帖由 Amigo 於 2007-9-21 12:08 AM 發表

A股你識買,黃金就要沽?

何解?A股和黃金都是商品??

我买A股架,不过悟多够今次补仓甘了,

其实两种玩法,A股无甘快上落,因为大陆有涨停跌停尼家野,心里压力少好多,跌佐我米悟放了,A古我做短线一买一卖

回復 #472 馬溜bb 的帖子

我家下放剩一手架了,前面已经平佐输少当赢了
无钱了,你去边度吃早餐呀,我跟住你去了
頭像被屏蔽
原帖由 0202 於 2007-9-21 00:15 發表
69X应不难见

...............................
原帖由 COCY 於 2007-9-21 00:15 發表
我家下放剩一手架了,前面已经平佐输少当赢了
无钱了,你去边度吃早餐呀,我跟住你去了

你真是不怕羞.....我賺少少你都想..
波波兄你是不是睡觉了啊!有没有新的意见啊?

回復 #478 YHH 的帖子

没有睡觉,我的沽还没平

回復 #479 波波 的帖子

睡觉了.拜拜各位.