匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BC1410

人們天天叫 "空", 金價日日新 "高"

BC.....你話d歐元和日圓跌到乜位?換定d現鈔去玩玩.......
原帖由 華人 於 2009-12-8 12:07 AM 發表

低位徘徊......死唔斷氣......段估....

我估佢又臨天光先嚟殺多再回頭上回原位........等多友冇仇報........低處未算低呀....個見
原帖由 BC1410 於 2009-12-8 12:13 AM 發表

我估佢又臨天光先嚟殺多再回頭上回原位........等多友冇仇報........低處未算低呀....個見

唔出奇........個勢暫時向下多過向上....係都係反彈.
原帖由 華人 於 2009-12-8 12:09 AM 發表
BC.....你話d歐元和日圓跌到乜位?換定d現鈔去玩玩.......

美佬前星期尾同d中東佬玩完一次, 上星期尾又玩一次.........怕未有咁快見底喎
原帖由 華人 於 2009-12-8 12:15 AM 發表

唔出奇........個勢暫時向下多過向上....係都係反彈.

見1100 左右可能有反彈, 但都唔慌高得去邊啦
原帖由 BC1410 於 2009-12-8 12:17 AM 發表

美佬前星期尾同d中東佬玩完一次, 上星期尾又玩一次.........怕未有咁快見底喎

我都係想換定o者.......無咁快走......我有舖引.....我會一早換定想去國家的現鈔.....唔好話我on 9啊.......
原帖由 BC1410 於 2009-12-8 12:19 AM 發表

見1100 左右可能有反彈, 但都唔慌高得去邊啦

我望佢跌到1000左右,再大手入貨......
原帖由 魯賓 於 2009-12-8 12:23 AM 發表

牛郎................你可以番生啦.........英雄今日出咗貨呀
原帖由 魯賓 於 2009-12-8 12:23 AM 發表

牛郎.....去睇睇801你的帖.....d友仔原來閱讀理解能力好差......