匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: slipknot2010

時機到了???

92小渣咗,跟手89死咗,死得好唔抵啊!!!!!
回復 471# kendy
今天支持 1387 阻力 1417...今天盡量係呢D位先做野...
今天支持 1387 阻力 1417...今天盡量係呢D位先做野...
slipknot2010 發表於 2010-12-8 05:39 PM

Yo, 師兄, 今晚有無野好做?  成個下午都係 90幾.
草兄...你唔見左一排wo...近排有無玩呀???....今晚我想都是上落市....
回復 475# slipknot2010

近來在股場上博殺  , 我的金倉現在什麼也沒有. 就是有空才找找你們這些老朋友. 看看有沒有什麼好行情做單

之前你有沒有看到一個post, 有一個人由 百幾美元 炒到 幾萬美元?   佢真係強得很!!!! 都唔知佢點炒, 希望佢出來教下我呢d 小小散戶
黃金戰士ma....他是神來的....叫到他你就比神神更高....股票...有咩好路數先...哈哈
我啊, 我其實幾睇好下一年ga, 我打算全倉股票, 黃金 過年, 下年資金泛濫, 咩都升啦
尋晚出了去會豬朋狗友...沒在1371入市...真後悔....今晚要有更底嗎...1391沽了....1383.5沽了....兩張單都會在1385-6止