匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 桄榔樹

4/11 - 4/16 黃金分析與買賣策略

唔曉貼...好細....突破了...
頭像被屏蔽
回復 472# 桄榔樹

我(斷估)今次只會接近record high, 待大回調再衝1500才有肉食。
加油,空軍睇你頭。
哈哈...唔緊要...玩金刺激在就係大上大落...set好止蝕無咩大不了(不會輸突)....今日54渣我都係見到比佢兩枝燭嚇親先渣渣淋走左先....今天玩黎玩去都係蝕3蚊....算....1473-4....可能你一陣就見到....我岩岩.....1469.4/69.9渣左...都係搵埋個3蚊先....咁就今日打和...哈哈....
回復 473# ivan
其實多空日日都搵到食...唔貪的話.....但難度真係好高....1443我恨我唔係屋企,,,,唔係我一定渣左....1個月後先開返.....
回復  ivan
其實多空日日都搵到食...唔貪的話.....但難度真係好高....1443我恨我唔係屋企,,,,唔係我一定渣 ...
slipknot2010 發表於 2011-4-15 02:14 AM

你講得啱,呢幾個月做空好辛苦,有三五蚊就要食左先,因為我要比handling,所以有時會放棄食餬,搏佢跌多一兩蚊,往往都沒有好下場。
同感....
呢兩年渣金十次只有一兩次輸,輸亦輸有限,唔知點解玩股票都只係渣,我一開始玩金,就成日諗沽,搞笑。
係......唔比沽就perfect池了...人人win了....
1465沽了....不過好似好硬喎,有D驚驚
kimkam 發表於 2011-4-14 10:28 PM

Tomorrow set 1463 eat la , still fall wait low price to buy la , not yet free fall ah