匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

黃金南北走九遍

原帖由 二叔公 於 2009-3-26 04:00 PM 發表

搞掂哪?

抖一抖氣.
原帖由 華人 於 2009-3-26 04:02 PM 發表

美國佬根本無必要賣金還債,印美元就得啦.不過是否能保持購買力?你諗你咯.

美國佬印美元,明著是就經濟 暗地裡你知還有購入------------
原帖由 華人 於 2009-3-26 04:02 PM 發表

美國佬根本無必要賣金還債,印美元就得啦.不過是否能保持購買力?你諗你咯.

格老早有明言:"We can guarantee cash benefits as far out and at whatever size you like, but we cannot guarantee their purchasing power."
- Alan Greenspan (Chairman of the Federal Reserve, ' US Central Bank'), appearing before the Senate Banking xoxomittee on February 15, 2005, in response to Democratic Senator Jack Reed of Rhode Island on the topic of funding Social Security.
原帖由 二叔公 於 2009-3-26 04:02 PM 發表
貼埋呢篇俾你
How to solve the problem of the dollar
By Fred Bergsten

Published: December 10 2007 19:24 | Last updated: December 10 2007 19:24

The world economy faces an acute policy dile ...

及一及,吹水多過茶.貨幣問題好復雜架.
原帖由 華人 於 2009-3-26 04:07 PM 發表

及一及,吹水多過茶.貨幣問題好復雜架.

冇人話距會賣金~只是不會踩金
原帖由 二叔公 於 2009-3-26 04:07 PM 發表

格老早有明言:"We can guarantee cash benefits as far out and at whatever size you like, but we cannot guarantee their purchasing power."
- Alan Greenspan (Chairman of the Federal Reserve ...

哈!就係,所以英國,法國,瑞士會賣金,美國唔需要.
原帖由 華人 於 2009-3-26 04:09 PM 發表

哈!就係,所以英國,法國,瑞士會賣金,美國唔需要.

咪系咯~大家都不賣~實際上又有需求~睇1000+點會難咋
原帖由 二叔公 於 2009-3-26 04:11 PM 發表

咪系咯~大家都不賣~實際上又有需求~睇1000+點會難咋

依家有好多人認為美國會沉,你仲記唔記得以前日本,橫掃美國,一個東京區地價,可以買起整個美國,日本公司文化值得世人學習.吹到上天.結果.......
原帖由 江湖郎中 於 2009-3-26 04:03 PM 發表

絕無惡意---叔公不用存曹心-------
華兄---安---

那下次請別這樣跟我說話了~我心裏一直記得我做新人時是你一直陪我玩的~不要讓我覺得你有惡意好不好~雖說我不介意打擂台~但我不希望是打你的擂台
原帖由 華人 於 2009-3-26 04:20 PM 發表

依家有好多人認為美國會沉,你仲記唔記得以前日本,橫掃美國,一個東京區地價,可以買起整個美國,日本公司文化值得世人學習.吹到上天.結果.......

currency 呢就係好相對咖~相信你都認同今期金融海嘯冇一個國家可以甩難~(全球化下邊有脫勾嘅世界?)美國先開動印鈔機~其他國家難道唔駛開麼?我先唔信呀~所以你印我又印咖情況下極度睇淡美元者如意算盤未必打得響