匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BC1410

人們天天叫 "空", 金價日日新 "高"

原帖由 華人 於 2009-12-8 12:22 AM 發表

我望佢跌到1000左右,再大手入貨......

有機會嘅..........不過我睇未必今個月喎
原帖由 BC1410 於 2009-12-8 12:25 AM 發表

牛郎................你可以番生啦.........英雄今日出咗貨呀

唉....星期五90put  點知被止损  之後大插  慘!
原帖由 華人 於 2009-12-8 12:20 AM 發表

我都係想換定o者.......無咁快走......我有舖引.....我會一早換定想去國家的現鈔.....唔好話我on 9啊.......

好多人都會咁做架.......分段買入麻
原帖由 BC1410 於 2009-12-8 12:27 AM 發表

有機會嘅..........不過我睇未必今個月喎

咁就等.....1226中長角度看,並不是頂,金牛未死......
原帖由 華人 於 2009-12-8 12:25 AM 發表

牛郎.....去睇睇801你的帖.....d友仔原來閱讀理解能力好差......

哈...d五毛總有o野吠  
原帖由 魯賓 於 2009-12-8 12:28 AM 發表

唉....星期五90put  點知被止损  之後大插  慘!

牛郎......忍下手,如手風不順....
原帖由 魯賓 於 2009-12-8 12:28 AM 發表

咁.......係咪止损少咗d呀 不過都係慘呀啦!
原帖由 魯賓 於 2009-12-8 12:30 AM 發表

哈...d五毛總有o野吠  

哈.......5毛就預左含x都無味......奇就奇在受過英國理性教育的一様有理解問題.
原帖由 華人 於 2009-12-8 12:29 AM 發表

咁就等.....1226中長角度看,並不是頂,金牛......

唔使慌都得啦! 遲d仲有排升呀
原帖由 BC1410 於 2009-12-8 12:33 AM 發表

唔使慌都得啦! 遲d仲有排升呀

當然.......我今次分段入夠齊頭.......