匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 金市玩家

8月24日黄金操作日志

原帖由 馬溜bb 於 2007-8-25 01:00 AM 發表

少少沽 20手  現價

20手667.4成交....嘩一分鐘跌左50元,現價617.4......比錢.哈哈哈哈哈哈
原帖由 chrishui9255 於 2007-8-25 01:02 發表

20手667.4成交....嘩一分鐘跌左50元,現價617.4......比錢.哈哈哈哈哈哈

未試過賺這樣多......開心到睡不著
原帖由 chrishui9255 於 2007-8-25 01:02 AM 發表

馬溜bb amigo.....請比錢now,唔比call你媽剪...
原帖由 chrishui9255 於 2007-8-25 01:05 發表

馬溜bb amigo.....請比錢now,唔比call你媽剪...

你發緊夢....我沽緊貨
原帖由 馬溜bb 於 2007-8-25 01:05 AM 發表

未試過賺這樣多......開心到睡不著

bb你去找amigo收錢,他損50元,你賺50元....
原帖由 chrishui9255 於 2007-8-25 01:05 發表

chrishui9255    我是在十分鐘前747這個价平倉,bb才是在617.4平倉。
原帖由 chrishui9255 於 2007-8-25 01:06 發表

bb你去找amigo收錢,他損50元,你賺50元....

快d比$,call你補孖剪(午夜凶鈴)
原帖由 Amigo 於 2007-8-25 01:10 AM 發表

chrishui9255    我是在十分鐘前747這個价平倉,bb才是在617.4平倉。

我的平台day high係658,low係591.....快快比錢...
原帖由 chrishui9255 於 2007-8-25 01:11 發表

我的平台day high係658,low係591.....快快比錢...

又是星期五.,各位賺多些.....我應去睡睡..........886