匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

明明係一夜情,卻想與對方長相廝守,你天唔天真啲呀?

刀槍不入!
原帖由 金星 於 2007-9-8 12:46 AM 發表
how do u think now ?

砍掉白银,不涨反跌...最近运气真系差到极点!
原帖由 KBG 於 2007-9-8 12:53 AM 發表

白銀市場太細, 好難賭..
原帖由 金星 於 2007-9-8 00:55 發表

認同,但我覺得只要睇位做,一樣可以賺錢........最重要是跟勢而做。
原帖由 金星 於 2007-9-8 12:55 AM 發表

相比去年黄金700的时候,白银都在14美元以上啦...现时白银沽压好重的样子,不过越是这样,一旦启动,白银空头全家死光!
原帖由 KBG 於 2007-9-8 12:53 AM 發表

經濟放緩對工業金屬扣成壓力, 而且白銀型態很差, 仍未可借黃金突破離開降通道, 需要多些時間. 白銀會炒落後, 可等突破才買也不遲.

今天幾多號?
原帖由 KBG 於 2007-9-8 01:02 發表

相比去年黄金700的时候,白银都在14美元以上啦...现时白银沽压好重的样子,不过越是这样,一旦启动,白银空头全家死 ...

下週若銀子再能回調至12元左右,應可買.......
原帖由 CDO 於 2007-9-8 01:04 AM 發表

經濟放緩對工業金屬扣成壓力, 而且白銀型態很差, 仍未可借黃金突破離開降通道, 需要多些時間. 白銀會炒落後, 可等突破才買也不遲.

今天幾多號?

9月8号,有乜野问题?...炒银要拣时辰?
700爭持很激烈, 週線收盤沽方力守700下方收市, 下星期找位逃亡!
原帖由 KBG 於 2007-9-8 01:10 AM 發表

9月8号,有乜野问题?...炒银要拣时辰?

咁星期二是11號, 希望唔好死人