匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 努力啊

空军英雄

就天下無敵,就有心無力......................
原帖由 馬溜bb 於 2007-9-19 11:03 發表
講就天下無敵,做就有心無力......................

已有人在做,只是留下無做........................
原帖由 努力啊 於 2007-9-19 09:18 AM 發表
现在看空的同志仍然很多.
多等等看
怕怕怕怕啊
不是我见涨看张800都不惊奇

拼兄,你都是個勇士,希望不要做烈士.
如果真見800,都要找人收屍....
原帖由 Amigo 於 2007-9-19 11:58 發表

已有人在做,只是留下無做........................

我今早巳渣  722 .....(725平)..
原帖由 馬溜bb 於 2007-9-19 14:24 發表

我今早巳渣  722 .....(725平)..

若有機會回到721可買,待今晚穿729..............
原帖由 Amigo 於 2007-9-19 14:28 發表

若有機會回到721可買,待今晚穿729..............

是...現等待...昨晚好鬼笨........... bq36875292.gif
波波提示去沽!高沽低平(5點前),點睇.........
原帖由 馬溜bb 於 2007-9-19 14:31 發表
波波提示去沽!高沽低平(5點前),點睇.........

可試....但,我會等穿727才沽;我會較取向買貨,直到斷為止.....
原帖由 Amigo 於 2007-9-19 14:35 發表

可試....但,我會等穿727才沽;我會較取向買貨,直到斷為止.....

是,今早去渣很快就上到 725....舐到3蚊...........
原帖由 馬溜bb 於 2007-9-19 02:39 PM 發表

是,今早去渣很快就上到 725....舐到3蚊...........