匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

丁亥年十月初十 丁已土破日

原帖由 CDO 於 2007-11-21 12:28 AM 發表

如果問人野要講對不起,我寧願唔問!

自己冇錯要堅持自己立場,使咩講對不起,公道自在人心,你既努力唔係比d唔識欣賞你既人睇,係比d懂得欣賞你睇!

我唔識睇我都冇錯,只係我學藝未深,不過真係太亂, ...

謝謝…
頭像被屏蔽
原帖由 zhengwu 於 2007-11-21 12:22 AM 發表

因今晚没有突破,790.6只是我估明天的趋势位置

多谢指教!

我今晚留意外幣比較多! fed個會議記錄真係對美元咁不利??? 好似炒緊12月唔減息喎,通貨膨脹問題比次按更嚴重,負利率對房地產帶來更大傷害!
原帖由 迪克 於 2007-11-21 12:31 AM 發表

謝謝…

唔好嬲啦,冇人採我架啦!
原帖由 CDO 於 2007-11-21 12:22 AM 發表

波,浪太過個人化,塞上皇帝同你同鄉一樣,轉左去第二處發圖,我解答唔到你既問題!

睇你張圖應該等780建倉,賺唔賺錢破唔破位就要建倉個人先知。

F已经不做期货,他都很少画图,只是我们有时候叫他才画的,其实都不是发在什么论坛的,只能算是个人空间.
只是他这几天要回去了,说激进775附近买,稳健的等多几日待突破后回调到79x买进,但是今天涨这么多我有点后悔要做稳健的
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
原帖由 CDO 於 2007-11-21 12:33 AM 發表

唔好嬲啦,冇人採我架啦!

哈哈哈…不會啦,交流是好事來的,我也在你身上學很多了。
頭像被屏蔽
原帖由 zhengwu 於 2007-11-21 12:33 AM 發表

F已经不做期货,他都很少画图,只是我们有时候叫他才画的,其实都不是发在什么论坛的,只能算是个人空间.
只是他这几天要回去了,说激进775附近买,稳健的等多几日待突破后回调到79x买进,但是今天涨这么多我有点后悔要做稳健

穩健冇錯,風險同回報成正比,多做多錯,唔做唔錯