匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: KBG

罗杰斯做show,上海买金币

原帖由 小本經營 於 2008-1-21 12:37 AM 發表

師兄,有冇興趣抽新股? 茂業有睇頭,值得中長線參與!

師兄?受之有愧,現時抽新股,不如低位吸舊股,最少有業績可尋,個人見解,請諒.
原帖由 華人 於 2008-1-21 12:34 AM 發表

今年第一注1月18日(星期五),平均價152.2入了少量新地,下星期內走人,希望平安渡過.

小弟本金只有5萬,有沒有d平d既介紹?
原帖由 KBG 於 2008-1-21 12:38 AM 發表

可怜得过国内油价勁加20%以上?...更可怜的是中石油/中石化股价连跌几个月!
以家在国内,你想诅咒一个人,你就祝愿他买了中石油...

油价加就平民死  唔比加就中國石油股死 真係你唔死就佢死
原帖由 小本經營 於 2008-1-21 12:42 AM 發表

5万打算翻几多番?

雷文再生就得!!!
原帖由 Touch 於 2008-1-21 12:37 AM 發表

又有高人!

請唔好比咁大頂高帽比小弟,我剛出來做野,朋友介紹入來呢個網學習,請多多指教!
原帖由 Touch 於 2008-1-21 12:40 AM 發表

睇埋上半年再鸣金收兵!OK?

心灰意冷,无心再战A股...12月底买的股利润都没了 ,更不想玩垃圾!
原帖由 魯賓 於 2008-1-21 12:37 AM 發表

嘻..我都想係   中國行緊運啦  有布殊玩左八年

台灣同美國一樣比條友仔玩左8年,我希望小馬哥當選,因為佢係香港人來
原帖由 小本經營 於 2008-1-21 12:42 AM 發表

個股介紹?只怕害了閣下,只可以說現時炒股轉身要快,長揸未係時候.還有一點,平野無好,好野無平,生意定律,任何投資也是一門生意.
原帖由 KBG 於 2008-1-21 12:48 AM 發表

心灰意冷,无心再战A股...12月底买的股利润都没了 ,更不想玩垃圾!

O I C., thanks friendie!
原帖由 小本經營 於 2008-1-21 12:48 AM 發表

台灣同美國一樣比條友仔玩左8年,我希望小馬哥當選,因為佢係香港人來

但小馬唔認係香港人