匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

看盤,操盤

原帖由 苦海無涯 於 2008-1-30 01:15 AM 發表

說難聽點吧~~美國的爛仔行為,不到你不服

原帖由 苦海無涯 於 2008-1-30 01:18 發表

你才是君子~~哈哈
佩服!

我是肥豬..............................................................................................................會跟住大鱷尾巴走的肥豬
原帖由 Amigo 於 2008-1-30 01:23 AM 發表

我是肥豬..............................................................................................................會跟住大鱷尾巴走的肥豬

原帖由 苦海無涯 於 2008-1-30 01:10 AM 發表

要救人民是他們的責任!
要50億人放棄美元的信心....我認為他懶理了
美元低企沒太多壞處,起碼出口有所增長...
最重要反正自救不了,中;日比他還要緊張多了!

愚見

美國人是全世界最差的一個族,無根的一群! 眼中只有對自己有利用價值或者對自己已無利用價值!

所謂美國精神,是荷里活電影,SHOW一場!

因此才會有

要50億人放棄美元的信心....我認為他懶理了
美元低企沒太多壞處,起碼出口有所增長...
最重要反正自救不了,中;日比他還要緊張多了!

原帖由 馬溜bb 於 2008-1-30 01:12 發表

我就唔信上到這價位......

上次高位914,回調至849,有65元波幅,現在以經在914之上,若914再加65是679..........靠估!
原帖由 Amigo 於 2008-1-30 01:23 AM 發表

你想消瘦的~~
今次比我威一次,我識教你喇.....
壓力令人瘦,如果重要連全副身家都輸埋,唔瘦都難
實例在此....嗚
仲有再唔去睡,加送熊貓眼...
小心

回復 #44 CDO 的帖子

頂!
頭像被屏蔽
原帖由 苦海無涯 於 2008-1-30 01:33 發表

你想消瘦的~~
今次比我威一次,我識教你喇.....
壓力令人瘦,如果重要連全副身家都輸埋,唔瘦都難
實例在此....嗚
仲有再唔去睡,加送熊貓眼...
小心

要學CDO大哥所講的.......學懂戰勝心中的..

但是是要從失敗中的經驗累積的.......
原帖由 Touch 於 2008-1-30 01:29 AM 發表

一早叫你唔好做空軍架啦,你都估1月底2月初會出現今年最高位,沽來做乜!

今天又收粒十字星,睇下你地沽得幾多次!