匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

5月21日下午2:28分,你在想起誰?

原帖由 Touch 於 2008-5-21 09:56 PM 發表

老友记好友近排一定食住上啦...

唔好提..........出早咗....仲坐緊

回復 #40 CDO 的帖子

偉大
原帖由 CDO 於 2008-5-21 10:03 PM 發表

我有個鬆D把自己積蓄都捐晒去比四川同胞 (包括中層及高層幹部),而家D生活費都係問鬆D借貸渡日,等月尾出糧,你聽到感唔感動!

令人想起毛时代的雷锋...
原帖由 BC1410 於 2008-5-21 10:07 PM 發表

唔好提..........出早咗....仲坐緊

点会咁既?...阁下一向都好醒驾!
原帖由 CDO 於 2008-5-21 10:03 PM 發表

我有個鬆D把自己積蓄都捐晒去比四川同胞 (包括中層及高層幹部),而家D生活費都係問鬆D借貸渡日,等月尾出糧,你聽到感唔感動!

睇埋尼D人...有必要吗???
原帖由 Touch 於 2008-5-21 10:11 PM 發表

点会咁既?...阁下一向都好醒驾!

有幾醒呀..........醒就唔駛坐啦! 你大哥又唔得閒指點吓
原帖由 Touch 於 2008-5-21 10:15 PM 發表

睇埋尼D人...有必要吗???

直到今日下午,國觔院公內收到捐款數字已有160億元人民幣! 而中央財政今年安排七百億元災后恢復重建基金,明年及後年繼續作相應安排。

呵呵! 肥仔囉!

中央有中央一套,地方有地方一套,得既就唔使飛電話啦,唔通真係要中南海搬到重慶咩!
原帖由 BC1410 於 2008-5-21 10:20 PM 發表

有幾醒呀..........醒就唔駛坐啦! 大哥又唔得閒指點吓

CDO先至系...米搞错啊兄台...
在下觉得油价一针打上去之时就是大跌的开始...免责...千奇咪荷兰bankcheck...
原帖由 CDO 於 2008-5-21 20:57 發表

比d好料你!

5月21日晚上10:30美國公佈上週燃油數據!

不論數據好壞,油價都向下調2-3美元,原因在上星期三油價在120起步,經過5個交易日已漲達10美元,投資者借消息平倉計數!

因此,金價很可能受壓 ...

Thanks
EIA公佈原油庫存減少540萬桶
美國能源資料協會(EIA)公佈,原油庫存減少540萬桶,預測為增加60萬桶•汽油庫存減少80萬桶,預測為增加70萬桶•餾分油庫存增加70萬桶,預估為增加130萬桶。