匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

全球各地對油價暴漲都出現示威,做d野啦

油價試回 130,夾死!

看圖搵阻力!
那金都會up??
原帖由 煩耳菜功 於 2008-5-28 10:29 PM 發表
那金都會up??

係未破935或952前,呢幾個月金UP都當反彈!
原帖由 CDO 於 2008-5-28 10:28 PM 發表
油價試回 130,夾死!

看圖搵阻力!

揾唔到...都要顶...!!!
頭像被屏蔽
原帖由 Touch 於 2008-5-28 10:44 PM 發表

揾唔到...都要顶...!!!

TOUCH大大,我都頂頂你!

有無做日圓呀,呢排好好沽喎!
原帖由 CDO 於 2008-5-28 04:26 PM 發表
英法兩地都對油價暴漲出現示威,東南亞地方亦磨拳擦掌。油價在08年暴漲超過3成,民主政府做d野啦!

現時6月期油報126.80美元,最低見126.55,金子.... 哈哈!

多謝大哥大.
原帖由 華人 於 2008-5-28 10:59 PM 發表

多謝大哥大.

唉... 又叫我搵日早D入O黎, 點知到左無崖千輩無左影!

油價日日上落4美元(126-130),你地D搵食工具唔夠而走去炒短線真係冇得做!

石油又跌返落128.60左右....

因為星期一美國放左假,本來星期三例牌既石油庫存數據要明晚先公佈,睇O黎呢個星期都係玩過山車多!
原帖由 CDO 於 2008-5-28 23:06 發表

油價日日上落4美元(126-130),你地D搵食工具唔夠而走去炒短線真係冇得做!

因為星期一美國放左假,本來星 ...

CDO 兄   .gif" smilieid="158" border="0" alt="" />
原帖由 CDO 於 2008-5-28 11:06 PM 發表

因為星期一美國放左假,本來星 ...

係囉,佢浦頭又唔講野,連大哥大都千......真係呀.....