匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

Nothing to say

原帖由 CDO 於 2009-2-13 01:02 AM 發表

叔公,都左佢啦!

藕斷絲連做乜姐,ONE NIGHT STAND 之麻,第日搞個第二個囉,又唔係比唔起錢,使乜傷心!

好入肉哦~我落重註呢鋪~好痛呀
大佬吖~你話乜q理由扯到甘恒吖~x街玩野
原帖由 二叔公 於 2009-2-13 01:04 AM 發表

好入肉哦~我落重註呢鋪~好痛呀

次次都係架啦,雞仔注雞仔注,賺賺麻麻一舖坐定定,遊戲結果離不開一個答案!

李實發有好多錢係人都知,但使來使去咪面果幾張,幾時入到肉架,你講笑咩!
原帖由 二叔公 於 2009-2-13 01:07 AM 發表
大佬吖~你話乜q理由扯到甘恒吖~X街玩野

拿拿拿,叔公你唔好咁燥,唔係班睇場誤會你係到玩野呀,有事慢慢講,冷靜D !
原帖由 CDO 於 2009-2-13 01:08 AM 發表

次次都係架啦,雞仔注雞仔注,賺賺麻麻一舖坐定定,遊戲結果離不開一個答案!

李實發有好多錢係人都知,但使來使去咪面果幾張,幾時入到肉架,你講笑咩!

大佬~24小時冇左7k我好想暈哦~我邊有賺甘快過呀
原帖由 CDO 於 2009-2-13 01:11 AM 發表

拿拿拿,叔公你唔好咁燥,唔係班睇場誤會你係到玩野呀,有事慢慢講,冷靜D !

不如請埋我做睇場好咯~包三餐好哪
原帖由 二叔公 於 2009-2-13 01:11 AM 發表

大佬~24小時冇左7k我好想暈哦~我邊有賺甘快過呀

7K咋.....   我以 7 M (MILLION) 添  

昨晚兩個鐘冇左 7M 我都見過,你算係乜 ! 唔好講出來比人笑嫁 (輕聲)
原帖由 CDO 於 2009-2-13 01:17 AM 發表

7K咋.....   我以 7 M (MILLION) 添  

昨晚兩個鐘冇左 7M 我都見過,你算係乜 ! 唔好講出來比人笑嫁 (輕聲)

大佬近期我使費大呀!好等錢使呀!下周又想再掃大笨象~話話哪005跌到50我可以用7kusd掃到幾多吖~真系唔抵
原帖由 二叔公 於 2009-2-13 01:20 AM 發表

大佬近期我使費大呀!好等錢使呀!下周又想再掃大笨象~話話哪005跌到50我可以用7kusd掃到幾多吖~真系唔抵

今日D地產商先開始劈價二成至四成賣D貨尾單位,係20-40%大劈價售樓,無眼花,有身分證就可以認購,SO唔SO ?

呢個故事係話比你聽,即使大笨象見番50蚊又如何,都唔會在未來3-6個月上得番上去,如果香港房地產再插 20%既話,你估邊個有最多有毒資產,比你買到都未必好,明白未!
原帖由 CDO 於 2009-2-13 01:31 AM 發表

今日D地產商先開始劈價二成至四成賣D貨尾單位,係20-40%大劈價售樓,無眼花,有身分證就可以認購,SO唔SO ?

呢個故事係話比你聽,即使大笨象見番50蚊又如何,都唔會在未來3-6個月上得番上去,如果香港房 ...

但系大佬!唔買d錢又系遲早變廢紙渦~到時我又系直一直咖咋~買佐之後我就節衣縮食等到個市返生先學奢侈