匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

時空則空,時多則多,多空不失其時!

原帖由 殊仁一哥 於 2010-3-17 12:37 AM 發表

毒夫还是毒妇啊?

無毒不丈夫啊,一哥.......

回復 #40 升呢 的帖子

还追?追毛咩,3几看到再说吧。不过老美可能还是老生常谈,估计会维持利率不变吧

回復 #41 華人 的帖子

那样说你们应当认识?网路上的人很少能交心。即使有也很少
原帖由 殊仁一哥 於 2010-3-17 12:36 AM 發表
天图近支持也在1093

你不要太迷信圖表啦,2008年7月後呢個世界只有圖表陷阱,止損止死你呀!

個市已經由技術轉為政策市,國內政策支撐既東西,一條毛都可以炒過萬,個圖點都計唔到!
原帖由 殊仁一哥 於 2010-3-17 12:43 AM 發表

哈.......我都係估o者........

回復 #44 升呢 的帖子

是。现在政策市分分钟都不一样

回復 #45 華人 的帖子

不知道二叔公是不是女人,如果是的话估计也是水货吧。他人不在恶搞一下下
原帖由 殊仁一哥 於 2010-3-17 12:46 AM 發表
不知道二叔公是不是女人,如果是的话估计也是水货吧。他人不在恶搞一下下

哈........你唔好惡搞二叔啦......
原帖由 殊仁一哥 於 2010-3-17 12:43 AM 發表

我睇報紙天天都有新聞報導90後網女經常被網友交得很深! 有時還輪住來交,千奇百怪都有,還有片上載分享!
原帖由 升呢 於 2010-3-17 12:50 AM 發表

我睇報紙天天都有新聞報導90後網女經常被網友交得很深! 有時還輪住來交,千奇百怪都有,還有片上載分享!

呢樣嘢真啊........有位朋友同我講講佢個朋友交到幾個架.....哈.....吹賬.....