匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 施十一

黃金 - 看似很正路

原帖由 座艇皇 於 2010-4-8 04:37 PM 發表
短線炒作無問題既,都仲有機會走,但最好價我諗在1125-1130喔!長單不要做太多手喔!

如果今日有1125-1130 我就唔渣啦! 尋日升廿蚊今日倒插30蚊, 你重唔係出老千? 搵鬼同你打!
我做既係長,十一哥一夜情都唔做只做一次,分別大喔!
花心的十一哥
原帖由 座艇皇 於 2010-4-8 05:15 PM 發表
花心的十一哥

搞到要OT.... 真苦命!

東風西局, 雞糊搞掂!

戰果! 夠鐘收工!
十一哥搞成日賺120老美……你有無搞……………………錯

做4手平均每手賺30,每手點差50,總計賺320自已賺30%左右,所以呢....點講你都係蝕既!哈哈哈
原帖由 Billy 於 2010-4-8 04:35 PM 發表
我今日在1146買入,跟住就即跌,再跌怕爆倉,好冇等到今晚,今晚重會升?

球王比利妹妹,金價上來了,有位給妳了~~~不用怕喔!

回復 #45 座艇皇 的帖子

唔好笑人,有阵时蚂蚁搬家,搬下搬下就住豪宅嘎啦。120老美/日,好过好多工啦,何况有时唔止添,做保证金,已经算小本大利的生意啦。
原帖由 小肥肥 於 2010-4-8 05:55 PM 發表
唔好笑人,有阵时蚂蚁搬家,搬下搬下就住豪宅嘎啦。120老美/日,好过好多工啦,何况有时唔止添,做保证金,已经算小本大利的生意啦。

咁如果計賺蝕一日賺120真係唔夠的………因為我唔會用1.2去做止損!=.="
是否要等1148先渣
原帖由 Billy 於 2010-4-8 06:13 PM 發表
是否要等1148先渣

1148短炒太高了吧!