匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 第六感

今晚先跌后涨

回復 40# JL1

妳好嗎?妳仲記得我? 幾好記性喔!!! 最近有睇金仔嗎?.gif" smilieid="158" border="0" alt="" />
回復  JL1

妳好嗎?妳仲記得我? 幾好記性喔!!! 最近有睇金仔嗎?
無為自在 發表於 2010-4-23 12:09 AM

yes of cause ar
回復 42# JL1

妳一直都係在家投資買賣金仔?冇出外工作吧?而我雖然也有投資金仔,但就還需再去搵工做會更好一些!可能命中註定係咁。
回復  JL1

妳一直都係在家投資買賣金仔?冇出外工作吧?而我雖然也有投資金仔,但就還需再去搵工做會 ...
無為自在 發表於 2010-4-23 12:20 AM

no problem la   l think you're enjoy it ar
回復 44# JL1

多謝妳的關心!有人同我講下耶...真係覺得時間比較好過些!開心D! 係呀!應該去接受上天給我的一切,要懂得感恩!珍惜現在所擁有的。
回復  JL1

多謝妳的關心!有人同我講下耶...真係覺得時間比較好過些!開心D! 係呀!應該去接受上天給 ...
無為自在 發表於 2010-4-23 12:41 AM

JL1 發表於 2010-4-23 00:45

要去學習禪坐啦!明天再聊天...OK! BYE!BYE!啦GOOd Night!
JL1 發表於 2010-4-23 00:45
[quote]要去學習禪坐啦!明天再聊天...OK! BYE!BYE!啦GOOd Night!    sweet dream ar
god