匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BC1410

見好就應要收了

連1192都穿唔到.................仲有乜好睇呀.......................good night
BC1410 發表於 2010-5-7 09:43 PM

睇形勢.........歷史新高應指日可待了
BC1410 發表於 2010-5-11 11:34 PM

l think so ar
BC1410 發表于 2010-5-11 06:34 AM

不敢追的太高,也不敢沽空。
l think so ar
JL1 發表於 2010-5-11 11:38 PM

咁...........暫時都係唔好沽啦!, 等見新高後再沽都未遲呀
咁...........暫時都係唔好沽啦!, 等見新高後再沽都未遲呀
BC1410 發表於 2010-5-11 11:51 PM

sell already at 1221.1   cut already at 1224 la
回復 45# BC1410

如果一飞冲天,又死一片.....
回復  BC1410

如果一飞冲天,又死一片.....
淘金山 發表於 2010-5-12 12:14 AM

這正是大戶想要見到的麻
BC1410 發表於 2010-5-11 11:34 PM

果然不出所料, 未及4小時便創新高...............真聽話, 但千萬不要沽住呀...........大戶不會就此收手的, 好戲還在後面
果然不出所料, 未及4小時便創新高...............真聽話, 但千萬不要沽住呀...........大戶不會就此收手的 ...
BC1410 發表於 2010-5-12 03:12 AM

明天還有新高..........估計應在124x - 126x 之間