匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

金槍不倒

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復  升呢

呢期金市要貓頭鷹或者農夫先食到, 唔訓或早訓.
桄榔樹 發表於 2011-7-22 02:14 PM

Yes ah   Mr. tree  
回復  升呢

勤力做倉的 貓頭鷹 同 農夫 先食到
第日可能 變做  熊貓  (熊貓眼)
你尋日捉到鹿無脫角!!!
fatcat 發表於 2011-7-22 01:18 PM

我有咩所謂,最緊要幫到你O者! 我遲早羅番應得的,或者輸到 P ...
He have 1 hand eat jor  1 hand break even ah   still earn money ga
bbq 發表於 2011-7-22 02:03 PM

昨晚0.2手是打和走,無早吃  ....  

唔係亞 B 哥不停咁問我 .... 點呀點呀,我都唔會 SEAFOOD 痕改左個止損 ....

今日決定唔採亞B哥,杯葛佢一日先
昨晚0.2手是打和走,無早吃  ....   

唔係亞 B 哥不停咁問我 .... 點呀點呀,我都唔會  ...
升呢 發表於 2011-7-22 03:02 PM

I see la ( B gor )afraid ah , if over record high ah , he say will die la , so he want ask more lor
回復  升呢

升, 我睇 只`euro 見 14500 好難, 我 見14450 左右就大注扑佢, 穿 前高 14560 就比 ...
桄榔樹 發表於 2011-7-22 02:10 PM

樹兄你打錯字,升『呢』唔係好老,唔想個仔咁快搞大人地個肚,要搞留比我搞好啦

你 14450 機會梗係大D啦,主要視乎你做長中短。

對歐元來說我想跟大TEA飯,做佢世界
回復 46# 升呢

Sorry呀,升兄,累你冇左餐大荼飯,但你地道行高,實賺得返,以後不敢再問了,唔好嬲我啦!
回復  升呢

今晚痔瘡膏有公佈,O爸媽而家夠票反而想玩野,今晚你地班農民唔使訓啦