匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: sellgod2004

非農上天 . 非農下海?

Oil 依兩三個鐘 會爆邊 83 or 89
可上可落
邊一邊 回合 打win我就幫哥邊
CLU1        紐約原油 2011-09                1        86.97
CLU1        紐約原油 2011-09        1                86.48
殺呀, 我黎幫手
回復 41# sellgod2004

油仔好淡打到過左最旺時間...
蘇左金1660
訓教
回復  sellgod2004

師兄你有冇收穫呀,頭先57buy0.5, 插到落48.5再buy1.0, 贏左粒糖。
ivan 發表於 2011-8-6 12:34 AM

Not bad la
回復 44# bbq

哈,都ok喇,不過這兩日都幾好玩,上十蚊又落十蚊,一晚幾轉,易贏易輸易翻身,哈!
今早無set 止損, 是重點mistake, 止損是可以保護自己的...
無30, 即做野追回12 ,
今天中午至晚上追8-9蚊, 明天追8-9蚊,
看看波幅大不大,可以做到的
師兄,一齊努力啦
今早無set 止損, 是重點mistake, 止損是可以保護自己的...
無30, 即做野追回12 ,
今天 ...
sellgod2004 發表於 2011-8-8 07:11 AM

Not bad la   you can earn back ga
回復 46# sellgod2004

要勤力d密d手,不過唔好自亂陣腳就一定成功的。
1611 加倉,有人做緊野, 在準備什麼?