匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 桄榔樹2

3/19 - 3/24 黃金走勢分析與買賣策略

回復  升呢

狼昨晚有d叔姪, 應該有d 分扣, 豬則夠胆死講支持 2017 雙普選, 唔知係米諗住唔 ...
桄榔樹2 發表於 2012-3-20 05:36 PM

就算豬或狼凍蒜, 都係大陸造出來, 豬不可能否認! 今次跑輸就發難, 我想亞爺日後會做D野, 呢次豬輸得好慘, 引用佢老友一句 : 佢真係 EMPTY POCKET 鳥!

我估隻狼今天不花時間跟你爭辯, 得坐正先慢慢秋後算帳!

1644 補唔補飛呀? 上星期兩次 1639.90 就頂住, 今晚5G會唔會又頂到呢?
狼凍蒜?  凍蒜 = ?
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復  piggy3616

妳真係英文人, 唔識d方言. 即係 狼當選囉.
桄榔樹2 發表於 2012-3-20 07:24 PM

凍蒜是台語

「凍蒜」: 一種在台灣的普遍植物,通常於總統或立委選舉時盛產,菜市場攤販叫喊「凍蒜」,久而久之成為呆丸人民心中最美味的食物。

回復  升呢

1644 係最佳投注 (你話的) 梗買喇. 重要double bet 添. 今晚都有機會中.
桄榔樹2 發表於 2012-3-20 07:23 PM

唔肯入閘呢
回復 41# 升呢

升到引述 : 統戰部長劉延東南下深圳會見糖糖支持者, 感謝他們對黨的支持! 李X玲自稱收到風, 不單劉在深圳, 連雜總都來了深圳見港澳同胞, 呢次糖豬玩大鳥!
回復  piggy3616

妳真係英文人, 唔識d方言. 即係 狼當選囉.
桄榔樹2 發表於 2012-3-20 07:24 PM

我想了很久都睇唔明!點解你會明架?搞到我好似好蠢咁...!
凍蒜是台語
「凍蒜」: 一種在台灣的普遍植物,通常於總統或立委選舉時盛產,菜市場攤販 ...
升呢 發表於 2012-3-20 07:37 PM

我不信!你在作弄我吧!
凍蒜是台語
「凍蒜」: 一種在台灣的普遍植物,通常於總統或立委選舉時盛產,菜市場攤販 ...
升呢 發表於 2012-3-20 07:37 PM

呆丸 = ?

點解我連中文都睇唔明?