匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: kennylam

黃金…日圖

回復 40# michaelchan

謝謝你、michaelchan哥,我大概知道佢意思、不過不大懂。小弟先前講過就喜歡與盈利談戀愛!  呢沽單算短了,去年2月頭在1363揸二手到8月1865才平倉,足足揸半年了!!
頭像被屏蔽
回復  michaelchan

thx for your translation, buddy
north 發表於 2012-4-5 01:37 PM

you are welcome
回復  michaelchan

謝謝你、michaelchan哥,我大概知道佢意思、不過不大懂。小弟先前講過就喜歡與 ...
kennylam 發表於 2012-4-5 01:29 PM

勁呀
哈哈  加埋執成 6 萬

勁開心!!!
michaelchan 發表於 2012-4-5 09:49 AM

厲害厲害
厲害厲害
jc2011 發表於 2012-4-5 03:01 PM

我好彩姐
kenny 哥

我set 左限價 1630 沽
居然中到

希望今晚如你所講 1605 / 159x 啦

如果1630係今日高位  一日行25-30 元的話
咁今日就有機啦 1605-1600

kenny 哥

我set 左限價 1630 沽
居然中到

希望今晚如你所講 1605 / 159x 啦

如果1630係今日高位 ...
michaelchan 發表於 2012-4-5 05:32 PM

歐元再向下運行、美匯指數亦上80,可惜金銀未向下突破,希望在美巿追落後吧!
回復 47# michaelchan

michaelchan哥,厲害 又有10蚊進帳!
頭像被屏蔽