匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 桄榔樹2

6/4 - 6/9 黃金走勢分析與買賣策略

頭像被屏蔽
回復  Billy

既然你經驗認為 老伯講野金會跌, 何不試試你的看法? 總比無信心時入市好, 係嗎?
桄榔樹2 發表於 2012-6-7 09:23 PM

樹兄講得啱,但你經驗較豐富,我就係唔夠經驗而且成日冇信心,同埋我係見論壇而家唔多人講嘢,所以我咪成日講下嘢,希望個論壇可以多D人回覆下講下嘢,唔好越來越靜
頭像被屏蔽
回復  Billy

信自己米執 20 元, 你有無信自己呀.
桄榔樹2 發表於 2012-6-7 10:39 PM

i did
樹兄講得啱,但你經驗較豐富,我就係唔夠經驗而且成日冇信心,同埋我係見論壇而家唔多人講 ...
Billy 發表於 2012-6-7 10:06 PM

希望個論壇可以多D人回覆下講下嘢,唔好越來越靜x2
回復  Billy

信自己米執 20 元, 你有無信自己呀.
桄榔樹2 發表於 2012-6-7 10:39 PM

明晚你點睇,我現在只能夜晚先做單,煩呀
頭像被屏蔽
金都沽到水尾, 有外匯倉就沽番d 非美元貨幣 (除日元)安全d.
桄榔樹2 發表於 2012-6-8 01:53 AM

Tree Tree, do you earn a lot today?
頭像被屏蔽
回復  piggy3616

Not a lot, is a big lot
桄榔樹2 發表於 2012-6-8 02:12 AM

Big hand?  Good!