匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

黃金無影脚!

原帖由 魯賓 於 2009-5-9 02:26 AM 發表

散哂咯

嗯....要沖涼訓覺囉
原帖由 二叔公 於 2009-5-9 01:27 發表

牛郎你甘講野咖
我以後點敢黎玩呀

二弟  我尼探你啦......! 你最近幾好嗎? 豬流菌對d金市都冇嘜影響力0既?  me預計豬流感會到明年初先會完全受控消失架!  hk同中國就唔會擴散此種疫病,但都必須做足防疫先ok架。
原帖由 無為自在 於 2009-5-9 08:39 AM 發表

二弟  我尼探你啦......! 你最近幾好嗎? 豬流菌對d金市都冇嘜影響力0既?  me預計豬流感會到明年初先會完全受控消失架!  hk同中國就唔會擴散此種疫病,但都必須做足防疫先ok架。

may may 姐早晨

回復 #492 無為自在 的帖子

回may may姐話
近來不是很好~上月坐了一個月艇又恐懼豬流感殺到~邊度都不敢去~依家肚餓出去穩d粥水食先~近排的市很多野唸唔通~或許需要閉關修煉喇~等唸通再做~祝may 姐你身體健康買邊反開邊反~贏開巷
原帖由 二叔公 於 2009-5-9 13:10 發表
回may may姐話
近來不是很好~上月坐了一個月艇又恐懼豬流感殺到~邊度都不敢去~依家肚餓出去穩d粥水食先~近排的市很多野唸唔通~或許需要閉關修煉喇~等唸通再做~祝may 姐你身體健康買邊反開邊反~贏開巷

多謝二弟的回應!  那您需要保重身體喔! 對於投資方面我只能送您一句話:有心栽花花不開;無心插柳柳成蔭! 做單一定要心定;有原則有方向;自然馬到成功!   我投資也抱平常心的態度去做;贏輸不會看得太重要的。我最近very忙阿 !所以較少時間尼同你傾偈。 886!
二叔   嬲完未
原帖由 魯賓 於 2009-5-10 10:21 PM 發表
二叔   嬲完未

咩呀
原帖由 二叔公 於 2009-5-10 10:24 PM 發表

咩呀

cup線禾  唔係咩?  如我講錯o野 I am sorry 冇心
[quote]原帖由 魯賓 於 2009-5-10 10:29 PM 發表

cup線禾  唔係咩?  如我講錯o野 I am sorry 冇心
陪我飲杯呢~今日累死我哪~笑到我面都就韁哪