匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

千圓爭霸戰!!!

原帖由 魯賓 於 2009-10-9 12:46 AM 發表

你今期有運  唔出奇

老實說句......唔應該再見970...見到未必好事....1024-1030一帶的強阻力,突破之後應該變成強支持.
原帖由 華人 於 2009-10-9 12:49 AM 發表

老實說句......唔應該再見970...見到未必好事....1024-1030一帶的強阻力,突破之後應該變成強支持.

雖然正路如此  但有100蚊上落唔出奇
原帖由 魯賓 於 2009-10-9 12:51 AM 發表

雖然正路如此  但有100蚊上落唔出奇

如還在上升趨勢有點難度.........記得上730那次嗎?...在520左右已有人認為見頂....550又是頂....600....650....680....結果是730才是真的.....其間在670左右即日波幅有60美元....下午跌30元....美市升30元....如無記錯.
原帖由 華人 於 2009-10-9 12:57 AM 發表

如還在上升趨勢有點難度.........記得上730那次嗎?...在520左右已有人認為見頂....550又是頂....600....650....680....結果是730才是真的.....其間在670左右即日波幅有60美元....下午跌30元....美市升30元... ...

正路確是如此
原帖由 魯賓 於 2009-10-9 01:02 AM 發表

正路確是如此

所以我近來唔沽....佢要回請便.....
原帖由 華人 於 2009-10-9 01:04 AM 發表

所以我近來唔沽....佢要回請便.....

right
原帖由 魯賓 於 2009-10-9 01:07 AM 發表

right

二叔話最快明年出山.......
原帖由 華人 於 2009-10-9 01:11 AM 發表

二叔話最快明年出山.......

唔诜卦  到時可能到我收山
原帖由 魯賓 於 2009-10-9 01:14 AM 發表

唔诜卦  到時可能到我收山

佢今晚講架.......你搵夠收山就恭喜你啦.
原帖由 華人 於 2009-10-9 01:15 AM 發表

佢今晚講架.......你搵夠收山就恭喜你啦.

希望如此