匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

回調何日來

原帖由 二叔公 於 2009-10-19 01:22 AM 發表

那不是學藝不精?所以有心理暗病?據說虐待保姆渦!比人唱到好行

咁就冇留意
原帖由 魯賓 於 2009-10-19 01:26 AM 發表

咁就冇留意

我今日精神好~在網上八佐下~2500人仔收買人命~要伺候個殘廢又要伺候三只狗!!!肥人去幫距做最著數呀~據說兩個月可以減十幾斤呀
原帖由 二叔公 於 2009-10-19 01:29 AM 發表

我今日精神好~在網上八佐下~2500人仔收買人命~要伺候個殘廢又要伺候三只狗!!!肥人去幫距做最著數呀~據說兩個月可以減十幾斤呀

唉....文明....you see
原帖由 二叔公 於 2009-10-19 01:15 AM 發表

89年經已見識到中國的軍威!人血不是胭脂忘記唔到

我想起一段歷史.....李鴻章有一次去德國,會見當時的德國鐵血首相卑斯麥.當時卑斯麥對這位中國宰相有點不屑,問佢有甚麽政績.李答:他是如何統領軍隊消減太平天國和捻匪.據梁啟超回憶,當時卑斯麥透過翻譯告訴:誠巍巍矣!然吾歐人以能敵異種者為功,自殘同種保一定,歐人所不稱之.這段話的意思是:啊,你真有種!不過,我們歐洲人認為打仗要打敗外國人才是真英雄,你的戰功只是貴國內部的自相殘殺.這樣的手段來保持穩定.我們歐洲人最看不起.把李鴻章搞得一陣臉紅,無趣而去.
原帖由 魯賓 於 2009-10-19 01:31 AM 發表

唉....文明....you see

嚴於律人寬待自己~慣咖哪~天屎吖嘛
原帖由 華人 於 2009-10-19 01:32 AM 發表

我想起一段歷史.....李鴻章有一次去德國,會見當時的德國鐵血首相卑斯麥.當時卑斯麥對這位中國宰相有點不屑,問佢有甚麽政績.李答:他是如何統領軍隊消減太平天國和捻匪.據梁啟超回憶,當時卑斯麥透過翻譯告 ...

理唔到甘多~唔理
原帖由 二叔公 於 2009-10-19 01:34 AM 發表

嚴於律人寬待自己~慣咖哪~天屎吖嘛

無奈...
原帖由 二叔公 於 2009-10-19 01:36 AM 發表

理唔到甘多~唔理

我都唔理......只感可惜的是有些人對於自相殘殺還引以為榮.....蠢貨啊.
原帖由 魯賓 於 2009-10-19 01:38 AM 發表

無奈...

我睇到好搞笑呀~話桑蘭自己就飲桶裝水~叫人地自己煮開水~沖涼要人接水先沖唔準用花洒~話浪費渦~最後仲叫人地去對面醫院偷沖涼~仲大大聲在CCTV話2500割肉甘比咖~笑得我呀
原帖由 華人 於 2009-10-19 01:32 AM 發表

我想起一段歷史.....李鴻章有一次去德國,會見當時的德國鐵血首相卑斯麥.當時卑斯麥對這位中國宰相有點不屑,問佢有甚麽政績.李答:他是如何統領軍隊消減太平天國和捻匪.據梁啟超回憶,當時卑斯麥透過翻譯告 ...

牛郎.....你對這段歷史有甚麽感想?